Danijela Ognjenović

Danijela Ognjenović

  • Pozicija: Praktičar Transakcione analize
  • Iskustvo:
  • Adresa: Petefi Šandora 157a, Novi Sad
  • Email: info@nadakalo.rs
  • Kontakt telefon: +381 63 76 22 485

Pristup radu

Bavim se individualnom terapijom, u online i direktnoj formi.

Iskreno i duboko verujem da svaki čovek može da ostvari zadovoljstvo u svom životu, da iskoristi sve lične resurse i individualne vrednosti u tom smeru. Probleme i životne krize kroz koje prolazimo je moguće posmatrati a onda i iskoristiti za sticanje novih uvida, za promenu i rast. A onda i za postizanje zadovoljstva vlastitim životom.

U redu je tražiti pomoć kada nam je ona potrebna, u redu je razumeti sebe i voleti sebe. Nije u redu trpeti nelagodu i neprijatnost, očekivati da sve moramo sami.

U svom radu najviše sam usmerena na odnos sa klijentom. Odnos poverenja i bezuslovnog prihvatanja. Odnos u kom ćete se osetiti dovoljno sigurnim da budete ono što jeste, kažete šta mislite i osećate, i pritom razumete da sve Vaše misli, osećanja i ponašanja imaju i svrhu i funkciju.

Psihoterapija je posebno značajno iskustvo koje donosi važne promene i pomaže osobi da se pomeri iz zaglavljanosti i preplavljenosti bolnim osećanjima, te zauzme jedan drugačiji odnos prema sebi. Tu sam da Vam pomognem da dosegnete ove promene, kao neko ko će vas usmeravati i podržavati na tom putu, jer snaga je u Vama.

Kontaktirajte psihoterapeuta - Danijela Ognjenović

    Pošaljite nam poruku direktno sa sajta i kontaktiraće Vas neko od naših psihoterapeuta.

    captcha