Aleksandra Biberčić

Aleksandra Biberčić

  • Pozicija: Praktičar transakcione analize
  • Iskustvo:
  • Adresa:
  • Email: info@nadakalo.rs
  • Kontakt telefon: +381 63 76 22 485

Pristup radu

Ja sam Aleksandra, psihoterapeut u edukaciji iz  transakcione analize. Trenutno završavam master studije iz oblasti psihoterapije. Pored psihoterapije, volontiram u centru za prevenciju samoubistva “Srce” pružanjem emotivne podrške ljudima u psihičkoj krizi.

„Svi smo rođeni kao prinčevi i princeze, a proces civilizacije nas čini žabama“ rekao je Erik Bern, otac transakcione analize, pre više od pedeset godina. Dolazimo na ovaj svet kao tabula rasa na kojoj se, pod uticajem gena i okoline, ispisuje naš život, naša uverenja, stavovi i vrednosti. Sva adaptivna i maladaptivna ponašanja, strahovi, emocije i sistem vrednosti se uče i preuzimaju od značajnih odraslih još u najranijem dobu i od naše okoline.

Na terapiji se sa klijentima prvo posvetim svesnosti – trenutku sada i ovde. Zajedno vodimo računa o tome šta se dešava u procesu terapije i dolazimo u dodir sa svojim telom u holističkom procesu spajanja duše i telesnih senzacija. Vremenom se posvećujemo najranijim iskustvima i odnosima, dobijamo uvide o sebi i učimo da ponovo prigrlimo, razumemo i negujemo svoje unutrašnje dete.

Kontaktirajte psihoterapeuta - Aleksandra Biberčić

    Pošaljite nam poruku direktno sa sajta i kontaktiraće Vas neko od naših psihoterapeuta.

    captcha